Онлайн консултация

Скъпи приятели,
Създадохме тази категория за тези от вас, които не могат да посетят центъра за преглед поради отдалеченост или друго.
През последните години все повече хора се обръщат за помощ към хомеопат, а хомеопатите се справят успешно с все повече заболявания. За съжаление ветеринарните лекари-хомеопати са много малко и в ХомеоВет често постъпват запитвания относно възможността за извършване на дистанционна консултация. Нашият опит показва, че назначеното онлайн лечение може да бъде успешно и да стимулира бързото оздравяване на Вашето куче или коте. Важно е да знаете, че колкото повече информация ни предоставите, толкова по-подходящо лечение ще Ви препоръчаме. В някои случаи е достатъчно да ни опишете какво наблюдавате и какви са оплакванията на Вашия любимец. В други случаи е задължително да заведете консултирания пациент на преглед при ветеринарен лекар, за да се постави точна диагноза, да се извършат лабораторни или други изследвания.

Въз основа на предоставената от Вас информация в кратки срокове ще Ви уведомим дали случаят е подходящ за хомеопатично лечение или не е, дали е необходима допълнителна информация.
Можете да ни потърсите и с други въпроси, стига те да касаят здравето на Вашите любимци.

КАК ДА ПОРЪЧАМ ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ?

1. Ако това е първата консултация за Вашето куче или коте, моля попълнете прикачения формуляр и го изпратете на e-mail homeovet@abv.bg

2. Ако това е консултация за проследяване на състоянието или е нова за наш картотекиран пациент, попълнете този формуляр и го изпратете на e-mail homeovet@abv.bg

3. Ако случаят е подходящ за хомеопатично лечение, ще получите на e-mail нашия отговор и оригинал на фактура. Моля преведете сумата по сметката от фактурата, а като основание в платежно нареждане, посочете номер на фактурата. Ако случаят не е подходящ за хомеопатично лечение, ние отново ще Ви уведомим писмено без това да се таксува.

Центърът работи с хомеопатичните монопрепарати, произведени от фирма Boiron. Можете да ги поръчате във всяка аптека. Ако желаете ние също можем да Ви изпратим с наложен платеж препоръчаните от нас хомеопатични медикаменти.

Цени за онлайн консултация:

Първа консултация: 50,00 лв
Проследяване: 25,00 лв