Ветеринарен център HomeoVet

Редовните прегледи са от съществено значение за ранното откриване на потенциални здравословни проблеми и за поддържането на доброто здравословно състояние на домашния любимец.
Услуги от ветеринарен център за домашни любимци

Ветеринарен център HomeoVet

Тук ще намерите полезна информация за услугите, които предлагаме, за нас и за лечебните методи, с които работи центъра.

Екипът на HomeoVet ще Ви предложи традиционни и алтернативни методи за лечение на заболяванията на Вашите любимци. Много често ще комбинираме методите, но при всички случаи нашата цел ще бъде да направим най-доброто, за да получи Вашето куче или коте грижата, която заслужава. Ще се стремим да популяризираме ветеринарната хомеопатия и фитотерапия и да направим употребата им широко разпространена. Вярваме, че намалявайки приложението на консервативна терапия, ние се грижим за опазването на околната среда, за здравето на нашите деца и четириноги приятели.

Често ставаме свидетели на случаи, когато правилно подбрани медикаменти и манипулации, не дават желания резултат. Нашите любимци продължават да страдат от заболяванията си и подобрение не настъпва. Понякога и при най-добро желание лекарите не могат да върнат здравето на пациентите си, но в други случаи това трябва да е сигнал за нас, че е време да потърсим алтернативен метод. Ще се изненадате, когато установите колко ефикасни могат да бъдат ветеринарните хомеопатия и фитотерапия. Хомеопатичните гранули се прилагат перорално, не причиняват болка, за разлика от повечето инжективни продукти, имат сладък вкус и много добре се приемат от животните.