Ветеринарни услуги

Редовните прегледи са от съществено значение за ранното откриване на потенциални здравословни проблеми и за поддържането на доброто здравословно състояние на домашния любимец.
Услуги от ветеринарен център за домашни любимци

Ветеринарни услуги

Във Ветеринарен център HomeoVet се предлагат следните услуги за Вашите четириноги домашни любимци.

Биорезонанс

Биopeзoнaнcнaтa диaгнocтиĸa e изключително цeнeн инcтpyмeнт, ĸoйтo ни пoзвoлявa дa открием изменения в организма в много ранен стадий, много преди клинично да се развие болестта.
Апаратът измерва елкромагнитното излъчване на изследвания индивид и сравнява резултатите с база данни.

Хомеопатия

Хомеопатията е терапевтичен метод, който се основава на принципа на подобието – подобие, което съществува между токсичното действие на дадено вещество и неговите терапевтични възможности. Някои субстанции, приложени в измерими дози, предизвикват определени патологични симптоми при здравия индивид.

Фитотерапия

Фитотерапията е терапевтичен метод, при който за профилактика и лечение на заболяванията се прилагат лечебни растения или части от тях. Продуктите се произвеждат в различни форми и могат да се прилагат перорално или външно. Приемат се добре от организма и нямат странични ефекти.

Обща медицина

Общата медицина за домашни любимци е основната грижа за здравето на вашия домашен любимец, подобно на педиатрията за деца. Тя обхваща широк спектър от превантивни и лечебни услуги, насочени към поддържане на вашето животинче здраво и щастливо.

Лабораторна диагностика

Съвременната ветеринарна практика не може да съществува без диагностика. Резултатите от
лабораторните изследвания ни помагат да поставим точна диагноза и да проследим
развитието на болестта.

Мекотъканна хирургия

В ХомеоВет се извършват кастрации на мъжки и женски кучета и котки, отстраняване на кожни тумори и други мекотъканни интервенции.