Онлайн консултация

Редовните прегледи са от съществено значение за ранното откриване на потенциални здравословни проблеми и за поддържането на доброто здравословно състояние на домашния любимец.

Онлайн консултация за домашни любимци

Скъпи приятели, създадохме тази категория за тези от вас, които не могат да посетят центъра за преглед поради отдалеченост или друго.
През последните години все повече хора се обръщат за помощ към хомеопат, а хомеопатите се справят успешно с все повече заболявания. За съжаление ветеринарните лекари-хомеопати са много малко и в ХомеоВет често постъпват запитвания относно възможността за извършване на дистанционна консултация. Нашият опит показва, че назначеното онлайн лечение може да бъде успешно и да стимулира бързото оздравяване на Вашето куче или коте. Важно е да знаете, че колкото повече информация ни предоставите, толкова по-подходящо лечение ще Ви препоръчаме. В някои случаи е достатъчно да ни опишете какво наблюдавате и какви са оплакванията на Вашия любимец. В други случаи е задължително да заведете консултирания пациент на преглед при ветеринарен лекар, за да се постави точна диагноза, да се извършат лабораторни или други изследвания.

Въз основа на предоставената от Вас информация в кратки срокове ще Ви уведомим дали случаят е подходящ за хомеопатично лечение или не е, дали е необходима допълнителна информация.
Можете да ни потърсите и с други въпроси, стига те да касаят здравето на Вашите любимци.

Попълнете формуляр

Как да поръчам онлайн консултация?

  Данни за стопанина

  Данни за животното

  Кастрация

  1. Ако това е първата консултация за Вашето куче или коте, моля отговорете на въпросите по-долу и направете подробно описание на настоящото състояние или оплакване:

  Кога и как започна заболяването?

  При какви обстоятелства състоянието се влошава или подобрява, например как се повлиява от движение, топла храна, студ, слънце, при събуждане сутрин и т.н.?

  Какви лекарства или друго са предписани и приложени?

  Как храните любимеца си? Ползвате ли консервирана храна, гранулирана или домашно приготвена?

  Има ли Вашето куче/коте други заболявания или оплаквания? Как се справяте с тях, лекувани ли са и с какво?

  Моля изпратете ни още снимки, видео запис или резултат от лабораторно изследване.

  Пишете ни дали е направен преглед при ветеринарен лекар и какво е мнението на колегите. Точната диагноза е изключително важна за предписване на най-подходящото лечение.

  Моля имайте предвид, че не всяко състояние е подходящо за online консултация.

  Ние можем да Ви предложим добър съвет само ако имаме необходимата информация за състоянието на Вашето куче или коте.

  2. Ако това е консултация за проследяване на състоянието, моля опишете какво се е променило след започване на назначеното лечение, като използвате същата форма за контакт.

  3. Ако случаят е подходящ за хомеопатично лечение, ще получите email с нашия отговор и банкова сметка за заплащане на консултацията. Моля преведете сумата по посочената сметка, а като основание в платежното нареждане посочете името на пациента. Ако случаят не е подходящ за хомеопатично лечение, ние отново ще Ви уведомим писмено без това да се таксува.

  Центърът работи с хомеопатичните монопрепарати, произведени от фирма Boiron. Можете да ги поръчате във всяка аптека.

  Цени за онлайн консултация:

  Първа консултация: 70,00 лв
  Проследяване: 45,00 лв